وبینار سمپوزیوم حلیت در مواد غذایی

وبینار سمپوزیوم حلیت در مواد غذایی در تاریخ ۱ مرداد ماه ۱۴۰۳ از ساعت ۸:۳۰ صبح الی ۱۲:۱۵ ظهر توسط مرکز ملی تحقیقات حلال جمهوری اسلامی ایران برگزار می‌گردد.
هــدف کلــی وبینار: 1- ارتقا دانش نظری شرکت کنندگان در حوزه حلیّت مواد غذایی در کارخانجات 2- ارتقا دانش عملی و سطح مهارت متخصصین در حوزه اسقرار حلیّت در واحدهای تولیدی و نحوه دریافت گواهی حلال
هدف اختصاصی وبینار: افزایش سطح آگاهی شرکت کنندگان در حوزه مواد اولیه حلال مورد استفاده در صنعت غذا ارتقاء دانش تخصصی و مهارت فراگیران در حوزه رفاه دام و کشتار و بررسی لاشه گوشت از لحاظ حلیّت افزایش سطح آگاهی و هدایت تولیدکنندگان برای استقرار شرایط مناسب تولید غذای حلال ارتقاء دانش تخصصی و مهارت فراگیران در خصوص اعتقادات ادیان مختلف در حوزه غذای حلال و تفاوت های میان آن ها در این دوره، آشنایی با کلیات غذای حلال پرداخته می شود رفع نیاز ها و ابهامات در حوزه حلال برای شرکت کنندگانی که در حال فعالیت در واحد تولید مواد غذایی می باشند ارتقا دانش عملی و سطح مهارت متخصصین جهت دریافت گواهی حلال

دبیر علمی: آقای دکتر حسین رستگار
اعضــاء کمیته علمــی: آقای دکتر رستگار آقای دکتر دادگرنژاد خانم دکتر هاشم پور

شماره تماس:
02188909033

عزیزانی که قصد شرکت در این وبینار را دارند حتما به سایت آموزش مداوم با کد شناسه 216040 مراجعه نمایید تا اطلاعات تکمیلی مورد نیاز را در اختیار داشته باشند

آدرس سایت: www.ircme.ir 
شماره شناسه: 216040

فایل PDF برنامه وبینار -برای دانلود کلیک کنید

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *